Vacature titel
29-09 Contract/projectbeheerder Capelle ad IJssel Fullt 5mnd Plus*
Geldig tot
29 september 2023
Beschrijving

niet mogelijk voor ZZP'ers

Bij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen.

 

Fudura, de onmisbare schakel tussen ondernemen en energie! Zonder ons staan de activiteiten van 25.000 klanten stil. Daarom zorgen wij voor een betrouwbare energie-infrastructuur en de slimste inzichten in energieprestaties. Deze uitvraag verloopt via MSP. Als MSP partner zijn wij de spin het web, het ‘single point of contact’ (SPOC) tussen uw organisatie en alle flex leveranciers.
Verantwoordelijkheden

Let op: dit betreft een detavast rol(Plus*)

Als Contractbeheerder heb je een dynamische rol waarin je verantwoordelijke bent voor de uitvoering van complexe multidisciplinaire projecten en contracten bij zowel nieuwe als bestaande key-accounts van Fudura. Die contracten omvatten afspraken met betrekking tot onze dienstverlening rondom o.a. energiemeters, transformatoren, laadinfrastructuren, EV, energieopslag, datadiensten en/of solar. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor een aantal van onze grootste gerenommeerde klanten in West- en Midden-Nederland.

 

Je leidt interne projectteams en werkt samen met externe partijen, zoals aannemers en leveranciers. Tijdigheid, budgetbewaking en klanttevredenheid spelen een essentiële rol en je zult hierop actief (bij)sturen en rapporteren. Daarnaast leg je operationele afspraken en de met onze klanten afgestemde KPI’s vast in Service Level Agreements die je bij alle relevante afdelingen binnen Fudura implementeert. Nadat de implementatie is afgerond zorg je ervoor dat de contractuele afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen en mocht dat niet het geval zijn, dan stuur je bij waar nodig.

 

Het is een uitdagende functie waarbij je standplaats onze vestiging in Utrecht of Capelle aan den IJssel is, maar waarbij je overwegend bij de klant, of vanuit huis werkzaam zult zijn.

Aanvullende informatie detavast:

Plus*

Nadat de Professional meer dan 1700 gewerkte uren voor Opdrachtgever heeft gewerkt (onder de huidige Opdrachtovereenkomst en mogelijke voorgaande opdrachten) kan de Professional kosteloos in dienst treden bij Opdrachtgever, en vervalt elke vorm van opzegtermijn.

Kwalificaties
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een bedrijfskundige richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke klantgerichte rol.
  • Daarnaast heb je kennis van- en ervaring met projectmanagement.
  • Denken in processen en ketens is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je werkt resultaat- en klantgericht en durft initiatief te nemen.
  • Je bent een ster in plannen en organiseren en weet ook zaken te delegeren.
  • Jouw gedrevenheid resulteert in een perfecte voortgangsbewaking en kwaliteit.
Scholing

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 augustus 2023, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties

Type dienstverband
Voltijds, Tijdelijk
Startdatum vacature
01-10-2023
Looptijd vacature
5 maanden Plus*
Industrie / Sector
Energie
Werklocatie
Capelle ad IJssel, Zuid Holland, Nederland
Baan voordelen

Contacten

Geplaatst op:
18 september 2023

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!