Crossjob HRM supportservice

Waarom meer succes met de Crossjob HRM supportservice?

  1. TIJD: er is haast bij de invulling van de vacature

Met CrossJob als partner dat met een pool van vaak bekende en gesproken kandidaten werkt, bespaar je heel veel tijd die anders besteed wordt aan werven, adverteren, het netwerk inzetten en een voorselectie.

2. KENNIS: het gaat om een specialistische vacature

Binnen de organisatie is te weinig kennis van het vakgebied. Dit maakt het lastig om te beoordelen wie of wat je nu precies nodig hebt voor de positie. Ook wil je goed toetsen of sollicitanten kunnen waarmaken wat ze zeggen. En wij spreken de taal, kennen de markt en het vakgebied.

3. CAPACITEIT: er is nu te weinig capaciteit om zelf het wervingsproces te doen

Eigenlijk maak je liever op het moment geen capaciteit vrij bij de eigen medewerkers voor een wervingsprocedure. De werving uitbesteden aan CrossJob bespaart dan veel capaciteit die ingezet kan worden voor andere activiteiten.

4. ARBEIDSMARKT: je beweegt je in een krappe arbeidsmarkt

Specifiek voor deze vacature en ook in het algemeen ervaar je dat het lastig is om de juiste kandidaten aan te trekken. Op vacatures komen te weinig (kwalitatieve) reacties. Of er komen juist heel veel reacties, die allemaal correct en goed afgehandeld moeten worden. Crossjob werkt continu aan het netwerk, benadert de juiste professionals voor je en handelt alle sollicitaties correct af.

5. AANTREKKINGSKRACHT: je wilt aantrekkelijk zijn voor de juiste kandidaat

Merk je dat het beeld van jouw organisatie of het imago van de sector niet per se erg aantrekkelijk is voor het type professional dat je graag aan je wilt binden? Komen er vooral reacties van andere ‘soorten’ kandidaten en niet van de juiste mensen?
Het Crossjob Team is in contact met professionals die misschien niet uit zichzelf zouden solliciteren of niet eens actief op zoek zijn naar een vervolgstap, maar na goede informatie wél enthousiast zijn om in gesprek te gaan.

Wij zijn werving en selectie specialist met ruime ervaring in de arbeidsmarkt in het segment HRM/ Management. Wij weten dat er nog veel meer op uw bordje ligt met betrekking tot HRM en andere zaken.

Door het inschakelen van CrossJob, hoeft uw organisatie zich niet meer bezig te houden met het zoeken naar geschikte kandidaten. De kandidaten die voor u gevonden worden door Crossjob zijn al gescreend. De aansluiting met de vacature is hierdoor beter.

U kan nu gratis de vacature(s) doorgeven aan Crossjob voor de HRM supportservice.

Wij hebben meer als 10 jaar ervaring met hrm werving en selectie en stellen die ervaring graag ter beschikking.

Daarnaast zullen wij actief opzoek gaan naar de juiste kandidaat.

Deze zullen wij dan voorstellen per e-mail zodat u dat in alle rust kan bekijken.

Dit is voor de kandidaten in Deeltijd, Voltijd en Tijdelijk.

Meer informatie over ons en aanpak vindt u op www.crossjob.nl.

Indien u geïnteresseerd bent of meer wilt weten, horen wij dat graag van u. Wij werken het maatwerk voorstel met plezier nader voor u uit in een plan van aanpak.

Dit werkt prettig met professionele partners.

  • Stuur de aanvraag / vacature.
  • Termijn waarin de vacature moet zijn ingevuld.
  • Eventuele budgetten
  • Vast of Tijdelijk
Translate »