Vacature titel
08-05 HR Adviseur PI Vught Den Haag 36 uur 6maanden
Geldig tot
8 mei 2024
Beschrijving

Samen met je collega’s zorg je voor een adequate uitvoering van de HR-werkzaamheden op de locatie P.I. Vught. Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor diverse portefeuilles binnen de inrichting. Je bent gesprekspartner voor de vestigingsdirecteur, MT-leden, afdelingshoofden en teamleiders op het gebied van HR gerelateerde onderwerpen, zoals werving & selectie, rechtspositie & arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim en opleiding & ontwikkeling. Daarnaast werk je nauw samen met de 2e lijns HRexpertise. Bijvoorbeeld adviseurs re-integratie in geval van langdurig verzuim en adviseurs mobiliteit bij loopbaanvragen.

Als HR-adviseur ben jij zeer ervaren in en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om thema’s als “duurzame inzetbaarheid”, “vitaliteit” en “stategische personeelsplanning”. Met jouw proactieve houding en hands-on mentaliteit adviseer je de klant tijdig over de ontwikkelingen en gevolgen van wijzigende wet en –regelgeving. Je bent je daarbij bewust van de verschillende belangen welke aan de order kunnen komen in dit politiek gestuurd werkveld.

Verantwoordelijkheden

Door jouw coachende aanpak versterk jij leidinggevenden in hun leiderschap, met name op het gebied van alle HR gerelateerde thema’s. Jij maakt impact door jezelf op te stellen als een onafhankelijke en stevige sparringpartner en jouw adviesvaardigheden met lef en overtuiging in te zetten. Zo maken we samen het werken in de PI Alphen iedere dag een stukje leuker.

Kwalificaties

Functie eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding HRM

Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur drie (3) jaar relevante werkervaring binnen het HR domein
  • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met werken binnen een Rijksoverheidsinstelling

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 8 mei 2024, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties

Type dienstverband
Voltijds, Tijdelijk
Startdatum vacature
01-07-2024
Looptijd vacature
6 maanden
Industrie / Sector
Overheid
Werklocatie
Den Haag, Zuid Holland, Nederland
Baan voordelen

Photo by Fox on Pexels.com

Contacten

Geplaatst op:
4 mei 2024

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!