Careerboost

Careerboost© ✔

Jouw werk kan ook leuk en uitdagend zijn!

Ik help je juist om een expertstatus te bereiken, meld je nu hier bij me aan voor een begeleiding in je carrière.

Vaak gaan we door de drukte van alledag door en door en denken niet na over waar het ons brengt in loopbaan, je ontwikkelingen en de focus op je lange termijn doelverlies je uit het oog.

Het is verfrissend om samen te kijken naar de positie waar je nu bent en de pallet van mogelijkheden die er zijn. Als je de boeken leest van de succesvolle mensen wat ze hebben gedaan en waarom ze een switch hebben gemaakt in hun leven. Het heeft het vaak met scheiding, ziekte en dood te maken wat hun alert heeft gemaakt op hun positie. Dat heeft geleid van terug naar school, emigratie of een verandering van levenswijze.

Misschien willen we zo ver niet gaan en zo dramatisch zijn maar is het eenvoudig zinvol alles eens op een rijtje te zetten en kijken of je nog wel goed bezig bent in werk, privé en je doelen die je ooit hebt gesteld.

De wereld is veranderd en ik maak in mijn dagelijkse praktijk in arbeidsbemiddeling vaak mensen mee die vast zijn gelopen, Dat is niet alleen het werk of de opdrachtgever maar ook als partner, vriend en als ouder. Oorzaak en gevolg zijn aan elkaar verbonden.

Een van mijn coaches heeft mij meegegeven dat als je iemand moet ontslaan dat beide zijden van de tafel een probleem hebben. Dat wordt vaak niet gerealiseerd. Daarom ben ik naast matchen de activiteit van outplacement opgestart.

Punten waar je naar kan gaan kijken zijn:

-Ben ik (nog) Happy?
-Is dit het werk wat ik me voorgesteld had?
-Denk ik dat de organisatie waar ik werk toekomst heeft?
-Pas ik in de groei en kan ik meegroeien en wil ik dat wel?
-Hoe is de verhouding werk/privé?
-Wat zou ik nog mooier vinden en waarom ga ik daar niet voor?
-Hoe wil ik mijn bijscholing, certificaten, nieuwe carrière organiseren, financieren en keuzes maken?
-Hoe maak ik hier tijd voor?

Voor dit soort vragen heb je een klankbord nodig en wel een klankbord dat geen enkel belang heeft bij de uitkomst.

De spiegel die je voorgehouden wordt is jouw spiegel, uniek, privé en origineel. Goed het is een moment opname maar mijn ervaring is dat het ook na jaren een herkenbare voetprint is wie je bent, wat je wil en wat je idealen zijn.

Wil je hierover nadenken stuur me even een berichtje.

Het is natuurlijk mogelijk na 2 of 3 jaar de zaak samen opnieuw op een rijtje te zetten maar het is handiger dit online te laten beheren zodat wij gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven over de ontwikkeling van de werk, scholing, kansen en mogelijkheden.

Ook scholing en on en offline en de mogelijkheden hiervoor.

Ik wens je oprecht succes met je leven en carriere.

Egbert@crossjob.nl

Kies welke volgende stap je zou aanspreken schrijf je daarvoor in en laat je cv achter en wij, mens en robot gaan voor je aan het werk.

Vul je wensen in bij je cv en vergeet je soft-skills niet die zijn belangrijker als bijvoorbeeld het gewenste salaris.

Punten waar je naar kan gaan kijken zijn:

Translate »