Vacature titel
Recruiter Den Haag - HR - Rijksoverheid 36 uur
Geldig tot
2 augustus 2022
Beschrijving

Rol omschrijving Opdrachtomschrijving: De kandidaat zal de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren: Het recruitmentteam bestaat uit vier adviseurs arbeidsmarkt en recruitment en administratieve ondersteuning. We werken nauw samen met een communicatieadviseur. Je draagt jouw kennis en ervaring omtrent kandidaat beleving, de arbeidsmarkt, in-house recruitmentprocessen en proactief werven over en zorgt voor een solide en wendbaar systeem van recruitment. Het recruitmentteam ontzorgt de teams op de locaties door het werving- en selectieproces te coördineren en uit te voeren volgens het landelijk recruitmentmodel.

 

Verantwoordelijkheden

Als Recruiter richt je je samen met de administratieve ondersteuning op de daadwerkelijke uitvoering van selectie en matching van kandidaten. Takenpakket tav werving van uiteenlopende functies zoals raadsonderzoeker, gedragsdeskundige, juridisch deskundige, senior inkoper, teamcoach tot informatiebeveiliger. • opstellen van een functieprofiel voor een specifieke vacature • verantwoordelijk voor de wervingsactiviteiten van alle functies in het primair proces tot bedrijfsondersteunende functies • verzamelt, screent en beoordeelt binnenkomende sollicitaties • eerste interviews worden door de Recruiter gedaan middels MS Teams • bij geschiktheid zal de kandidaat zorgdragen dat er nadere gesprekken plaatsvinden met het betreffende team Verder behoort het begeleiden van gehele proces tot het takenpakket. Inzet in overleg minimaal 32 uren.

 

Achtergrond opdracht: RvdK is inmiddels gestart met het werven van een tijdelijke stevige extra uitbreiding van het personeelsbestand in het primaire proces en binnen de ondersteunde afdelingen van de RvdK. De Recruiter zullen hun ervaring moeten aanwenden om productie te draaien in het werven van personeel.

 

Kwalificaties

Eisen:

 

Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding. -Kandidaat is beschikbaar van maandag t/m vrijdag (in overleg, maar in ieder geval op donderdag), 32-36 uur per week beschikbaar. -Kandidaat dient beschikbaar te zijn uiterlijk 1 september 2022, bij voorkeur eerder. -De aangeboden kandidaat schrijft overtuigend, in eigen woorden op minimaal een half A4 en maximaal 1 pagina A4 zijn/haar kennis over recruitment, waarbij ook wordt aangegeven hoe deze kennis is opgedaan. Hieruit blijkt de uitstekende schriftelijke vaardigheid van de kandidaat

-Kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring als Recruiter.

Dit moet blijken uit het CV -Kandidaat heeft minimaal 5 jaar kennis- en werkervaring in het werken en vervullen van een diversiteit aan vacatures binnen een of meerdere grote organisatie(s). Dit moet blijken uit het CV.

-Kandidaat zet met zijn kennis en ervaring, de juiste communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht in om de juiste kandidaten te matchen. Dit moet blijken uit de motivatie. Wensen:

-Kandidaat heeft ruime en aantoonbare ervaring met het in behandeling nemen van meerdere en verschillende vacatures tegelijkertijd

-Kandidaat heeft aantal jaren werkervaring als Recruiter binnen de Rijksoverheid, binnen de Jeugdzorg of Zorg Competenties:

-De kandidaat is enthousiast/gedreven en vindt het leuk en belangrijk om met mensen in contact te staan en zaken goed en netjes af te ronden. -De kandidaat is resultaatgericht, luistert en verbindt. -De kandidaat is proactief, zoekt kansen en vindt en laat zien/horen met voorbeelden uit ervaring. -De kandidaat laat zien organisatorisch en administratief sterk te zijn, kan werken onder druk, zelfstandig en je laat je niet makkelijk uit het veld slaan.

 

Type dienstverband
Voltijds
Startdatum vacature
08-08-2022
Looptijd vacature
6 maanden
Industrie / Sector
Overheid
Werklocatie
Den Haag, Nederland
Geplaatst op:
27 juli 2022

Solliciteer nu

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!