Vacature titel
31-12 Corporate Recruiter IT 's-Hertogenbosch Fullt. 7 mnd
Geldig tot
31 december 2022
Beschrijving

Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

De collega die wij zoeken heeft:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en 5+ jaar werkervaring als corporate recruiter (pre) of als IT recruiter bij een W&S-bureau mét een eigen netwerk binnen de IT doelgroep.
  • We vinden het belangrijk dat je beschikt over organisatiesensitiviteit en dat je weet hoe je een netwerk opbouwt binnen een grote organisatie als ons met veel verschillende stakeholders.
  • Je denkt binnen MT IT op tactisch niveau mee over de invulling van vacatures binnen een schaarste doelgroep en speelt hierin een proactieve rol.
  • Verder ben je creatief op het gebied van schrijven van teksten en nadenken over passende arbeidsmarktcampagnes.
  • Verder staan samenwerken binnen en buiten je team, veranderbereidheid en eigenaarschap bij ons hoog in het vaandel. Dit laatste omdat je in je functie veel vrijheid krijgt om je werk uit te voeren op de manier die bij jou en je stakeholders past. Het is daarom belangrijk dat je kunt omgaan met de ruimte en het vertrouwen dat je krijgt van je manager.
  • Tot slot is ons team constant bezig met het verbeteren van samenwerkingen en processen, wat soms betekent dat er op een hoog tempo veranderingen worden doorgevoerd.
  • Wij zoeken een collega die hierin ook gedreven is en ideeën oppert.

 

Verantwoordelijkheden

Wat je gaat doen

Bij ons is elke dag hetzelfde! Veel hectiek en dynamiek en het einde van de dag eindigt altijd anders dan dat je ’s ochtends bedacht had. En juist dát maakt werken bij ons zo leuk! Je functie binnen het team is erg breed, je coördineert namelijk het recruitmentproces van onze afdeling ICT van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor je vacature vanaf het moment van plaatsing tot het moment dat je het gesprek voert over arbeidsvoorwaarden met de juiste kandidaat. Alles wat in de tussentijd plaatsvindt, dus van het schrijven van een vacaturetekst tot het bedenken van arbeidsmarktcampagnes, behoort tot jouw takenpakket. Je werft kandidaten voor staf-posities op verschillende locaties, maar hoofdelijk voor ons hoofdkantoor in Den Bosch. Jouw stakeholders werken ook over het algemeen op deze locatie, een enkeling werkt in Groningen, Zwolle of Weert. Een aantal voorbeelden van afdelingen waarvoor je personeel werft zijn: IT. Vacatures variëren binnen een SAFe/Agile omgeving van Cloud Engineer tot Scrum Master of Capability Manager. We verwachten van jou dat je weet hoe je de juiste doelgroep weet te bereiken. Daarnaast vertegenwoordig jij ons o.a. op beurzen, recruitmentevents en op onze eigen open dagen.

Kwalificaties

Afdeling Recruitment

Je komt als Corporate Recruiter ICT te werken op de gezelligste afdeling van de organisatie! Ons ambitieuze team van 18 professionals verzorgt zowel tijdelijke- (inhuur) als vaste functies en ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen portefeuille. We zijn een gedreven team waarin een open sfeer heerst en waarin feedback geven en humor belangrijke pijlers zijn. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie. We houden van een goede grap, een borrel op vrijdagmiddag en ook van een goed gesprek waarin je kan leren van elkaar. Klinkt dit als een team waar jij graag onderdeel van uit wil maken? Lees dan snel verder! De inhoud van de functie is namelijk nóg leuker.

 

Type dienstverband
Voltijds
Startdatum vacature
asap
Looptijd vacature
7 maanden
Industrie / Sector
Energie
Werklocatie
's-Hertogenbosch, Noord Brabant
Baan voordelen

Contacten

Geplaatst op:
25 november 2022

Solliciteer nu

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!