Vacature titel
31-05 HR Contact Medewerker 6 mnd fullt.
Geldig tot
31 mei 2023
Beschrijving

Over de organisatie

Stedin is een regionale Nederlandse Netbeheerder die elke dag 24/7 energie transporteert en ondertussen werkt aan de energietransitie. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. Werken aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. Ook wordt er hard gewerkt aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie.
Verantwoordelijkheden

Over deze opdracht

De energietransitie komt met uitdagingen. Onze klant moet continu meebewegen met ontwikkelingen in de maatschappij, politiek en samenleving. Daar willen we de beste mensen voor binnenhalen én binnenhouden. HR helpt daarbij. De ambitie: een optimale experience bij kandidaten, in- en externe medewerkers en leidinggevenden. Bij vragen over HR producten, diensten, processen en systemen geeft het HR Contact Team helder advies. En hier zijn er veel van, dus is er genoeg te doen.

Kwalificaties

Hoe jouw dag als HR contact medewerker eruit ziet bij onze klant?

HR Contact medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende. Je beantwoordt de meest uiteenlopende vragen en geeft advies over HR-producten, diensten, processen en systemen. Via telefoon en tickets. Als HR Contact medewerker ben je niet alleen operationeel werkzaam, zo ben je ook bezig met het continu verbeteren onze werkwijze, in samenwerking met HR collega’s.

Na een heerlijke kop koffie (of thee) die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je jouw dag vol energie. Op dinsdag neem je deel aan het teamoverleg waarin lopende topics worden besproken en eventuele verbetervoorstellen worden gedaan. De rest van de ochtend beantwoord je telefoontjes en tickets van onze medewerkers. Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je van je eigen of verse lunch en van het uitzicht over heel Rotterdam. Of je loopt even de stad in voor een wandeling. Zo ben je weer scherp voor het beantwoorden van vragen van medewerkers in de middag. Op het eind van je werkdag sta je in een paar stappen op station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.

Scholing

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.

Jij weet als geen ander wat er te koop is op het gebied van HR-producten, -diensten en -systemen. En als je iets niet weet, zoek je het op. Want je wilt niet een beetje, maar volledige informatie geven. Iemand echt op weg helpen zit in je DNA. Ook ben je proactief. Als je denkt dat iets beter kan, laat je dat enthousiast weten. Uiteraard ben je servicegericht en vind je het belangrijk dat collega’s dankzij jouw informatie kunnen bouwen aan een Stedin dat klaar is voor de toekomst. Wat jou verder onze nieuwe HR contact medewerker maakt?Je hebt HBO werk- en denkniveau.

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring.
  • Opleidingsachtergrond bijvoorbeeld HRM of Bedrijfskunde.
Type dienstverband
Voltijds, Tijdelijk
Startdatum vacature
03-06-2023
Looptijd vacature
6 Maanden
Industrie / Sector
Energie
Werklocatie
Rotterdam, Zuid Holland, Nederland
Geplaatst op:
23 mei 2023

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!