Vacature titel
18-09 Senior Beleidsmedewerker Den Haag 12 mnd fulltime
Geldig tot
18 september 2023
Beschrijving

Ministerie van Binnenlandse Zaken/ Directoraat-Generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie (DGDOO)/ Ambtenaar en Organisatie (AenO)/Personeelsbeleid Rijk (PR)

Verantwoordelijkheden

Met een afdeling van ongeveer 20 personen werken we vanuit Directoraat-Generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie (DGDOO)/ Ambtenaar en Organisatie (AenO)/Personeelsbeleid Rijk (PR) samen met alle ministeries aan de uitvoering van het Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025. Belangrijke rijksbrede opgaven liggen onder meer op het terrein van aantrekkelijk werkgeverschap, leren en ontwikkelen, talentgericht werken, HR analytics, gezond en veilig werken, diversiteit en inclusie en leiderschap.

De afdeling PR is onderdeel van de directie AenO binnen het DGDOO. Onderwerpen waar in de directie AenO aan wordt gewerkt, betreffen onder meer: arbeidsvoorwaarden en pensioenen (waaronder de CAO Rijk), de Wet Normering topinkomens, integriteit, organisatiebeleid, Huis voor de Klokkenluiders, Wet Normering Topinkomens en het programma Ambtelijk Vakmanschap/Grenzeloos samenwerken.

In verband met tijdelijk verminderde capaciteit zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Beleidsmedewerker die zich in voorgenoemde dossier(s) wil vastbijten. Voor de op te pakken onderwerpen trekt de senior-beleidsmedewerker samen op met collega’s van het team PR, andere afdelingen binnen DGDOO en werkt nauw samen met collega’s van andere departementen. De werkzaamheden zijn divers, van bijv. het ontwikkelen van beleidsvisies tot het begeleiden van onderzoek, het vervullen van een opdrachtgeversrol, voorzitten van interdepartementale gremia, schrijven van (beleids)notities en beantwoorden van Kamervragen.

 

Kwalificaties
  • Kandidaat beschikt over academisch werk- en denkniveau
  • Kandidaat beschikt over (actuele) kennis op HRM-beleid
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in meer departementen en/of beleidsvelden op het gebied HRM-beleid.
  • Zelfstandige, ondernemende en samenwerkingsgerichte werkhouding
  • Competenties: Plannen en organiseren, organisatiesensitief en bestuurssensitief - Breed inzetbaar op verschillende dossiers
Scholing
  • Ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever
  • Stuur ons dan uiterlijk 18 september 2023, voor 14:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties
Type dienstverband
Voltijds, Tijdelijk
Startdatum vacature
02-10-2023
Looptijd vacature
12 maanden
Industrie / Sector
Overheid
Werklocatie
Den Haag, Zuid Holland, Nederland
Baan voordelen

Contacten

Geplaatst op:
14 september 2023

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!