Vacature titel
12-7 Afdelingshoofd HRM & MO Den Haag 6 maanden fulltime
Geldig tot
12 juli 2024
Beschrijving

Project

Binnen de directie Bedrijfsvoering geef jij als afdelingshoofd HRM & MO leiding en richting aan bevlogen en energieke HR professionals en managementondersteuners. Je gaat daarbij transparant en betrokken te werk en hebt oog voor zowel het resultaat als de belangen van medewerkers. Dit doe je onder andere door onderlinge verbinding te stimuleren, te motiveren en een prettige werkomgeving te creëren binnen een dynamische organisatie.

Samen met je afdeling vertaal jij de HR-kaders van de Rijksoverheid en VWS naar het CIBG, waarbij je zo goed mogelijk aansluit bij de eisen van de interne organisatie. Je beschikt over een breed netwerk en bent op de hoogte van Rijksbrede ontwikkelingen. Je levert samen met je afdeling een belangrijke en professionele bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van HR-beleid en –tools die aansluiten bij de koers van de organisatie. Doordat je bovendien het CIBG vertegenwoordigt in de HR overlegstructuur van het hele VWS domein, raakt jouw werk de hele organisatie en vice versa.

Jouw afdeling werkt voor het gehele CIBG met het hoofdkantoor in Den Haag en tevens een kantoor in Heerlen. Als afdelingshoofd zorg je dat werkprocessen worden ingericht en soepel verlopen. Jij zorgt voor een goede onderlinge afstemming en hebt daarbij aandacht voor het wel en wee van je mensen. Je coacht, motiveert en begeleidt collega’s binnen de afdeling in hun verdere ontwikkeling binnen het vakgebied en helpt hen een effectief netwerk op te bouwen. Jij hebt duidelijk voor ogen waar je heen wilt en je neemt jouw medewerkers hier overtuigend in mee. Een goede samenwerking met de directie en de collega afdelingshoofden is een must om de verbinding en samenhang met meerdere disciplines binnen en buiten Bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je legt verantwoording af aan de directeur Bedrijfsvoering, die onderdeel is van het directieteam CIBG.

Verantwoordelijkheden

Over de klant:

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport/ CIBG (Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg)

 

Eisen:

 

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met leidinggeven binnen een dynamische organisatie waarin diverse complexe organisatorische en HR-vraagstukken spelen.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van leidinggeven in een dynamische organisatie.

 

Kwalificaties

Wensen:

 

 • Je hebt kennis van het brede HR werkveld binnen de Rijksoverheid.
 • Ervaring met leidinggeven binnen een dynamische organisatie waarin diverse organisatorische vraagstukken spelen.
 • Je beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden
 • Ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever

 

Competenties:

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en stevige management- en leiderschapskwaliteiten. Afhankelijk van de situatie varieer je probleemloos in je stijl van leidinggeven, zonder daarbij je eigenheid te verliezen. Als besluitvaardig en mensgericht afdelingshoofd zet je deze vaardigheden gevraagd en ongevraagd in. Je bent vernieuwend, creatief en origineel. Het onderhouden en opbouwen van goede werkrelaties gaat jou heel natuurlijk af.

 • Organisatie- en bestuurssensitiviteit
 • Omgevingsbewustzijn
 • Netwerken
 • Aansturen organisatie en groep
 • Reflecteren
 • Ontwikkelen medewerkers

 

Scholing

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 juli 2024, voor 12:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties

Type dienstverband
Voltijds, Tijdelijk
Startdatum vacature
15-07-2014
Looptijd vacature
6 maanden
Industrie / Sector
Overheid
Werklocatie
Den Haag, Zuid Holland, Nederland
Baan voordelen

Contacten

Geplaatst op:
10 juli 2024

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!