Jouw CrossJob Team

De operatie bestaat uit een kernteam dat ervaren is in de detachering, werving en selectie van HBO en Universitair geschoolde kandidaten.

Hoe doen we dat?

Gedurende de processen kwamen wij er achter dat het als vervelend en moeizaam werd gevonden door deze groep van professionals om zelf de personal branding en de cv up-to-date te houden. Dat hebben we opgelost.

Het is belangrijk een goed beeld te krijgen van de kandidaat en de juiste en volledige potentie te kunnen analyseren en presenteren.

We maken gebruik van de 3 nieuwe algoritme technieken voor de analyse van de hard en soft skills. Dat hebben we ontwikkeld met TNO, Jads en onze eigen specialisten.

Ok wat is het business model?

Verrekening via Detavast.

Als proeftijd of kennismaking periode wordt tegenwoordig een tijdelijk contract ingezet om een overgang te maken naar de vaste aanstelling. Hier stellen we een Detavast oplossing van 6 of 12 maanden voor. De keuze bij start.

Na deze periode kan de kandidaat zonder verplichtingen worden overgenomen natuurlijk als kandidaat en opdrachtgever het eens worden.

Dit is mogelijk voor W&S voor de vaste aanstelling
Detachering of tijdelijk contract is een optie.
Dat lijkt ons fair.

Wat kan ik verwachten?
Snel, effectief en de passende kandidaat m/v

Wat is het risico? 
Geen, we gaan aan het werk en zorgen samen met inzet van het systeem voor een snelle response.  No cure no pay.Dit werkt prettig met professionele partners.