Vacature titel
29-05 Recruitment Marketeer Rotterdam 12mnd fullt.
Geldig tot
29 mei 2023
Beschrijving
tedin is een regionale Nederlandse Netbeheerder die elke dag 24/7 energie transporteert en ondertussen werkt aan de energietransitie. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. Werken aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. Ook wordt er hard gewerkt aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie.

Over deze opdracht

Vandaag werk je op kantoor in Rotterdam. Na een heerlijke kop koffie (of thee) die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je jouw dag met het wekelijkse overleg van het recruitment team. Handig, want zo weet je wat er speelt en krijg je inzicht in de wervingsbehoefte. De recruiters kunnen jouw hulp gebruiken met doelgroepgerichte vacatureteksten. Je gaat voor ze aan de slag met templates en persona’s.

Na het overleg duik je in Google Analytics om te zien hoe het met je job marketing campagnes staat. Zo ben je straks goed voorbereid voor je afspraak met je externe partner met wie je de resultaten doorneemt. Ook wil je je plannen voor een nieuwe en creatieve doelgroepcampagne voorleggen.

Tijd voor een pauze! Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je tijdens je eigen of verse lunch van het uitzicht over heel Rotterdam. Of je loopt de stad in voor een wandeling. Na de lunch heb je een afspraak met Shannon, jouw recruitment marketing collega. Samen bespreek je hoe je de werken bij Stedin social media (die jullie beheren) als platform gaat gebruiken voor verhalen van medewerkers, onderwerpen als diversiteit en inclusie en het versterken van het werkgeversmerk. Eind van de middag zitten jullie samen met Sanne, employer branding specialist, om jullie social media successen en verbeteringen voor de werkenbij-site te bespreken.

Je sluit de dag af met het doornemen van je agenda van morgen. Dan maak je op locatie een nieuwe promovideo, zin in! Je sluit je laptop af en binnen enkele stappen sta je op station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.

 

Verantwoordelijkheden

Jouw toegevoegde waarde in een notendop?

  • Creatieve job marketing en doelgroep campagnes,
  • aantrekkelijke (visuele) content & blogs,
  • doelgroepgerichte vacatureteksten,
  • en het optimaal benutten van onze eigen social media kanalen.
Kwalificaties

Functie eisen

Jouw motto: lef en durf. Jouw plannen bestaan niet alleen op papier, jij zet ze om in actie. Met jouw energie en creativiteit neem je collega’s mee, enthousiasmeer en activeer je ze. Gebaande paden? Blijf jij niet persé op. Juist zo voeg jij echt waarde toe. En daar word je blij van. Je werkt graag samen en collega’s ook met jou. Moeten er beslissingen genomen worden? Dan hak jij de knoop door.

Wat jou verder onze nieuwe (ideale) recruitment marketeer maakt?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Job marketing en doelgroepcampagnes zet jij in een handomdraai op dankzij jouw (minimaal 3 jaar) ervaring in online / recruitment marketing.
  • Social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, etc) zijn jouw domein.
  • Kennis van de arbeidsmarkt en doelgroep: jij weet wat er leeft om de doelgroep te bereiken.
  • Meten is weten. Jij vindt je weg in Google Analytics en Google Tag Manager.
  • Standaard teksten zijn voor jou een absolute no go, met jouw creatieve schrijfvaardigheden zorg jij voor aansprekende (vacature)teksten & blogs.

The sky is the limit. Heb je ook CMS en/of SEO ervaring? Dan kun je jouw recruitment marketing magie ook inzetten op onze werkenbij-site.

Werklocatie
Rotterdam, Zuid Holland, Nederland
Baan voordelen

Geplaatst op:
24 mei 2023

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!